Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Ofis Koltuk Tamiri

Ofis Koltuk Tamiri

Ofis koltuk tamiri atölyemizde amortisör yenileme, mekanizma değiştir ve ofis koltuklarında yüz değiştirme işlemleri yapılmaktadır. Bu hizmeti yapılacak işlemin detayı ve adetine göre yerinde veya alınıp atölyede yapılmaktadır. Yerinde yapılacak işlemler ise sınırlıdır. Sadece ofis koltuğu amortisör  ve mekanizma değişim işlemi  yerinde yapılabilmektedir. Bunun disindaki tüm tamirat ve yüz degim işleri için ürünlerin alinip atölye de işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Toplu yapılacak ofis koltuk yüz değişim ve ofis koltuk tamirleriniz işinize engel olmasın mesai saatleri dışında yapılsın ve çalışan personeli etkilemesin istiyorsanız eğer bu tarz bir çalisma mümkündür. Cuma günü mesai saati bitimi ile alınıp pazartesi mesai saati başlaması ile teslimat yapılmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi ve yapılacak işin tam süresi için ürünlerin yerinde görülüp öyle bilgi verilmesi gerekmektedir. Limon koltuk döşeme atölyesini arayarak yazılı teklif alabilirsiniz.

Ofis Koltuğu Yüz Değişim Fiyatları

Fiyatlandırma koltuk adeti, modeli , kullanılacak kumaş yada derinin mt fiyatına göre degişmektedir. En sağlıklı ve en net bilgi koltuklarınızın yerinde veya resim ile görülmesi sonucu verilecektir. Sizlere ön bilgi olması açısından ve kendi ofis koltuklarınız ile kıyaslamanız için bazi model ofis koltuklarının resim ve fiyatlarını paylaşacağız. Buradan da yola çıkarak ofis koltuk tamir ve ofis koltuk yüz değişim ücretleri hakkında ortalama bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ofis koltuk yüz değişim fiyatları modeline ve kullanılacak olan derinin kalitesine ve mt fiyatına göre değişmektedir. Buna göre sizlere de fikir ve ön bilgi olması açısından yukarıda resimlerini görmüş olduğunuz ofis koltukları için yüz değişim fiyatları paylaşacağız.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 1 :

Yeni ve farklı tarzı ile ön plana çıkan yönetici koltuğu 1 ‘ in kaliteli bir deri ile yüz değişimi ve ihtiyaç olması durumunda oturum süngerinin yenilenme ücreti 550 liradır. Bu rakam deri ve süngerin güncel fiyat artımına göre değişkenlik göstermektedir.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 2 :

Diğer modelimiz olan yönetici koltuğu eski tarzı ve yeni görünümü ile ön plana çıkmaktadır. Bu model yönetici koltuğu için yüz değişim ücreti ise 530 lira’ dır. Süngerinin durumuna göre ek ücrete gerek kalmadan oturum süngeri değişimi yapılmaktadır. Ofis koltuk tamiri ihtiyacınız var ve bu modele sahip iseniz limon koltuk döşeme atölyesi ile irtibata geçebilirsiniz.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 3 :

Yönetici koltuklarında konfor ve görünüm çok önemlidir. Aynı zamanda yüz değişimi için çok büyük maliyet gerekmemektedir. 3 numaralı yönetici koltuklarında yüz değişim ücreti 550 lira’ dır. Bu model bir ofis koltuğunuz var ise seçeceğiniz derinin kalitesi ve koltuk adetine göre rakam değişebilir bu nedenle güncel fiyat bilgisi almak için lütfen arayınız.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 4 : 

Diğer ofis koltuk modellerine göre bu modelin yüz değişim ücreti daha uygun olmaktadır. Gerek daha az metraj deri gitmesinden kaynaklı gerek ise işçiliğinin diğer modellere göre daha kolay olması sebebi ile bu modelin yüz değişim bedeli 500 liradır. Bu belirttiğimiz rakam seçilecek deri ve ofis koltuklarınızın adetine göre değişim gösterebilmektedir.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 5 : 

Büro koltuklarında modele ve kullanılan deri kalitesine göre rakam değişmektedir. İleriye dönük sorun çıkartacak veya çabuk deforme olacak deri kesinlikle kullanmıyoruz. Bu ofis koltuk sandalyelerinde de yüz değişim ücreti 500 lira’ dır. Yaptıracağınız adete göre rakamda değişim olmaktadır. Bu model ofis koltuğunuz var ise yüz değişimi için güncel fiyat almanızı rica edeceğiz.

Ofis koltuğu ( Yönetici Koltuğu ) 6 : 

Yönetici koltuğunda bu model işçilik açısından en ağır modellerden biridir. Bu modelde deri değişim ücreti 550 tl’ dir.

Ofis Koltuğu Tekerlek Değişimi 

Ofis koltukları zamanla kullanılmaktan dolayı deforme olmaktadır. Bunların başında ise ayak kırıkları gelmektedir. İki  farklı ayak modeli vardır. Metal ve plastik. Her iki ayak modeli de koltuk alınmadan yerinde değişim olmaktadır. Ofisinizde buluna  koltuklarda ayağı kırılanlar var ise ayaklarının yenilenmesi için bizi aramanız yeterlidir.

Ofis Koltuğu Amortisör Değişimi 

Ofis koltuk tamiri için ihtiyaç duyulan bir diğer unsur ise bozuşan amortisörlerdir. Aşağı yukarı oynamayan ofis koltuklarındaki muhtemel sorun budur. Bu sorunun yerinde değişim imkanı vardır. Amortisör değişim ücretleri 300 liradan başlayarak modeline göre yükselmektedir.

Döner Sandalye  Ayak Kırığı

Döner sandalyelerde genelde plastik veya metal ayak kullanılmaktadır. Bu ayaklarda zamanla kırılma olabilir. Metal ayaklar için bu kırılma olayı nadiren olsa dahi bu sorunun tek çözümü ayak değişimidir. Aynı şekilde plastik ayaklar içinde bu durum geçerlidir.

Ofis koltuklarındaki metal ayaklarda karşımıza çıkan bir diğer sorun ise ayakların pas atması. Bunun için çeşitli pas sökücü maddeler veya cola ( evet bildiğimiz kola ) kullanılmaktadır. Pas oranı yüksek olmayan durumlarda çözüm olmaktadır fakat derin paslarda bu maddelerde çözüm olmamaktadır. Böyle bir durumda ise iki çözüm vardır. İlki ayak kaplama ise yeniden metal kaplama yapılması , diğeri ise yeni bir metal ayak ile değiştirilmesi.

Exit mobile version