Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Köşe Koltuk Döşeme Fiyatları Modelleri

Köşe Koltuk Döşeme Fiyatları

Köşe koltuk döşeme fiyatları için arayan müşterilerimiz genelde ortalama fiyatı nedir diye sormaktadır. Köşe koltukların fiyatlandırmasında birçok etken vardır. Ortalama fiyat diye birşey yoktur aslında çünkü koltuğun modeline, ölçüsüne ve seçilen kumaşa göre net fiyat vardır. Buda 3,000 lira ile 10,000 liraya arası değişebilecek hatta daha yüksek çıkabilecek rakamlardır. Buda ortalama bir fiyat olmaktan çıkmaktadır.

Net fiyat verilmesi gerekmektedir veya en azından koltuğun resmini görerek kullanılacak kumaş bilgisinide alarak olabilecek bir fiyat aralığı alınmalıdır. Bunun içinde mutlaka ama mutlaka koltuklarınızın resmini atmanız gerekmektedir. Gelip yerinde görerek de olabilir.

Sadece sizlere şöyle bir kısa bilgilendirme yapabiliriz daha önce yaptığımız köşe koltuk yüz değişimlerinin resim ve fiyat bilgilerini sizinle paylaşabiliriz. Sizlerde bu resimleri kendi koltuğunuza göre kıyaslayarak bir fikir edinebilirsiniz.

Bu işin en sağlıklısı dediğim gibi koltukları yerinde görmemiz veya resmini whatsapp ile göndermenizdir. Bu bilgilere köşe koltuk döşeme fiyatları hakkında diğer sayfamızdan görselleri ile birlikte fiyatların bulunduğu makalemizden de kontrol edebilirsiniz.

Bu makalemizde de daha önceden yaptığımız  koltukları inceleyerek birkaç örnekle daha net anlaşılır bilgi vermeye çalışalım.

İlk iki sıradaki köşe koltuk modelleri koltuğun döşeme yapılmadan önceki ve sonraki halidir. Bu köşe koltuk modelinde baştan aşağı yenilik yapılmıştır. Elastik kolonlarından süngerine kadar komple değiştirilmiş olup tay tüyü kumaş ile kaplaması yapılmıştır. Bu işlemin karşılığı herşey dahil 6500 liradır.

Üçüncü ve dördüncü sıradaki köşe koltuk modeli ise bir başka yapmış olduğumuz köşe koltuğun önce ve sonra halidir. Bu köşe koltukta kadife kumaş tercih edilmiş olup komple kumaş ve süngeri değişmiştir. Kadife kumaş olması sebebi ile metre fiyatı daha yüksek olduğu için bu köşe koltuk döşeme fiyatı 7000 lira tutmuştur.

Bu örnekler size sadece fikir edinmeniz amacı ile paylaşılmıştır. Kendinize ait köşe koltuk döşeme fiyatları için Limon koltuk döşeme atölyemiz ile irtibatta olunuz ve güncel fiyat alınız

İnstagram veya facebook sayfamızdan yaptığımız ve teslim ettiğimiz köşe koltuk modellerini inceleyebilirsiniz.

Köşe Koltuk Döşeme

Köşe koltuk takımlarında yüz değişimi yanı sıra model değişimi içinde ustanızdan fikir alabilirsiniz. Farklı ölçü ve özelliklere sahip köşe koltuklarda küçültme, büyültme veya model değişimi yapılabilmektedir.

Köşe Koltuk Döşeme Modelleri

Köşe koltuk döşeme modelleri ve fiyatları için tek yapmanız gereken bizimle koltuğunuzun resmini paylaşmaktır. Böylece neler yapılabileceğine dair net bir bilgi verebiliriz. Köşe koltuklarda model ve kumaş ayrımı da yapılmaksızın yenileme yapmaktayız. Limon koltuk döşeme atölyemizi ziyaret ederek yapım aşamasında olan koltukları inceleyebilirsiniz.

Ekonomik Köşe Döşeme Fiyatları

Ekonomik köşeden kastımız ölçü olarak ortalama 1.90 mt X 1.50 mt ölçülerine sahip yataklı veya sandıklı ebat olarak küçük köşe koltuklardır. Bu ekonomik köşe modellerinin yüz değişiminde standart köşeye istinaden daha az kumaş ve işçilik gitmesinden dolayı rakam olarak daha az tutmaktadır. Ekonomik köşe koltuklarda ortalama döşeme maliyeti 2500 lira ile 3500 lira arası değişmektedir.

Ekonomik köşe koltuk modelleri genelde bazı markaların yapmış oldukları özel tasarım ürünlerdir. Bunlarda ya öğrenci evleri için yada 1+0 stüdyo daireler için tasarlanmış ekonomik köşe koltuk modelleridir.

Bunu örneklendirecek olur isek ikea markasının bu tarz yataklı ve sandıklı aynı zamanda küçük ölçülerde ekonomik köşe koltuk modeli bulunmaktadır. Bu model hakkında bilgi almak için yazımızın üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu modeli örnek teşkil ederek Sadece ikea markası için değil tüm ekonomik köşe koltuk döşeme fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Keten Köşe Koltuk Döşeme

Keten tercihi genelde yazlık mekanlarda tercih edilmektedir. Bunun en etkin sebebi ise kaliteli bir ketenin yaz sıcaklarında vücudu terletmiyor olmasıdır. Koltuğunuzda yatarken terleme gibi bir sorun yaşıyor iseniz keten kumaşları tercih etmenizi öneririz.

Kullanımı en çok tercih edilen köşe koltuk döşeme modelleri için keten kumaş önerisinde bulunabiliriz. 2019 yılı itabarı ile keten seçeneklerinde metre fiyatları 50 liradan başlayıp 150 lira aralığına kadar alternatifleri bulunmaktadır.

İyi bir keten önerisi için Limon koltuk döşeme atölyemizden destek alabilirsiniz.

Exit mobile version