Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Koltuk Kumaş Değişimi

Koltuk Kumaş Değişimi : 

Koltuklarınızın yenilenmeye ihtiyacı olduğunda mutlaka bir döşeme ustasının görmesi gerekmektedir. Koltuk kumaş değişimi ile birlikte süngerlerinin de değişime ihtiyacı var mı yok mu önemlidir. Çünkü fiyat içinde önemli bir etkendir. Koltuklarınızın kaç senedir kullanılıyor olması deforme olma durumunuda belirler. Bu nedenle eski koltuk kumaş değişimi işlemi için ustanızdan fiyat alırken koltukların kullanım süresinide belirtiniz.

Bazı model koltuklarda kumaş ve sünger birbirine dikilmiş olabilir bu nedenle kumaş ile birlikte sünger değişimide mecburdur. Bu genelde çekyat veya çekyat tarzı koltuklarda olmaktadır.

Koltuklarınızda kumaş değişimi yapmak istiyorsunuz fakat yenisini mi almak gerekli yoksa eskisinin yüzünü değiştirmek mi mantıklı karar veremiyorsanız eğer bu konuda karar vermenizi kolaylaştıralım. Normalde yeni takım ile eskisinin yüz değişimi arasında yarı yarıya bir maliyet farkı vardır. Bu oran kalite seviyesi düşük olmayan takımlar için geçerlidir.

Spotçudan veya benzeri yerden aldığınız bir koltuk takımının yüz değişim maliyeti koltuğun fiyatına oranla yüksek gelebilir. Bu gibi yerlerden alınma koltuklara yüz değişimi yapmak mantıklı değil yeni takım almak veya odanızın ölçüsüne göre bir koltuk takımı yaptırmaya karar verebilirsiniz. Koltuk döşeme atölyesinden kumaşını beğenerek yaptıracağınız bir koltuk mağaza satış fiyatına göre daha uygun olacaktır. Koltuklarınızın yüzünü değiştirme kararından vazgeçti iseniz bu alternatifi değerlendirebilirsiniz.

Berjer Kumaş Değişimi : 

Berjer kumaş değişimlerinde istenilen renk ve desen seçimi için adresinize kumaş örnekleri getirmekteyiz. Berjerlerinizin resmini koltuk döşeme ustamıza göndererek kaç metre kumaş gideceğini, model değişimi olup olmayacağını ve berjer yüzü değiştirme fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca pop art diye tabir ettiğimiz resimli kumaş seçenekleri ile berjerlerinizi kaplatarak evinizin görünümünü değiştirebilirsiniz.

Sandalye Kumaş Değişimi

Sandalyelerde modeline göre adet başına 50 cm ile 1,5 mt arasında bir kumaş metrajı gitmektedir. Sandalyelerinizin resmini yollayarak ve adetini belirterek toplamda kaç metre kumaş gider ve fiyatı ne olur bilgi alabilirsiniz. Sandalyeleriniz için örnek çalışmaları ve fiyatlarını görmek için konu başlığına tıklayabilirsiniz.

 

Exit mobile version