Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Koltuk Ayaklarının Değişimi

Ev hanımlarının temizlik yaparken yaşadıkları ortak sorun koltukların ayaklarının alçaklığı ve altının temizleme zorluğudur. Bu nedenle koltukların ayaklarını değiştirip daha yüksek bir ayak takılsın istenir. Koltukların ayak değişikliğinin diğer bir sebebi de kırılan ayaklardır. Kırılan ayaklarda tamir de olabilir veya değişim yapılması da gerekebilir. Bu konuda daha fazla bilgiyi buraya TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz. Bizde koltuk ayaklarının değişimi , koltuk ayaklarının modeli ve koltuk ayaklarının fiyatları hakkında sizleri daha fazla bilgilendirmeye çalışalım.

Koltuk Ayaklarının Modelleri

Koltuk Ayaklarının Değişimi

Koltuk ayaklarının değişim fiyatları modeline göre ayrıca ahşap, plastik ve metal oluşuna göre değişmektedir. Koltuklarınızın ayak değişimi hakkında fiyat almak istiyorsanız öncelikle koltuğunuzun resmini whatsapp yolu ile 0532 563 95 88 nolu telefon ile paylaşınız.

Koltuklarınızın modeline uygun ayak seçmeden önce ihtiyacınız olan yüksekliği göz önünde bulundurunuz. Ayakların yüksekliği, ahşap oluşu, metal oluşu ve plastik oluşu hakkında bilgi alınız. Modelini ve yapısını belirledikten sonra koltuk ayak fiyatları için bilgi alınız.

Koltuk ayak değişimlerinde önemli bir durum vardır. Var olan ayağın aynı yerine takmak istediğiniz ayağın montaj yapılabilir durumu nedir. Bu ne demek oluyor. Bu konuda biraz açıklama yapalım.

Koltuk ayaklarının takıldığı noktalar bazı modellerde ince bir suntadan oluşmaktadır ve bir kaz kez ayak sök tak yapılma ile o bölge kırılabilir. Buda yeni bir ayak takılmasına engel teşkil edebilir. Bu durum tabiki çözümsüz olmayabilir fakat net bir durum bilgisi verebilmek için koltuğun ayak montajı yapılan yerini görmek gerekmektedir. Bu örneğini verdiğimiz durumu aşağıdaki resimde de inceleyebilirsiniz.

Koltuk Ayaklarının Fiyatları

Koltuk ayak fiyatları modeli ve yapısına göre değişmektedir. Beğendiğiniz ayak modelinin adet fiyatı, kaç adet ihtiyacınız olduğu ve işçilik baz alınarak genel bir fiyatlandırma yapılmaktadır. Plastik ayaklarda ortalama 10 ile 25 tl arası, metal ayaklarda 25 ile 100 tl arası, ahşap ayaklarda ise 15 tl ile 80 tl arası modeline göre değişen fiyatlar vardır. Sizlerde koltuklarınıza hangi ayak türünün olup olmayacağı ve fiyatları hakkında ustamızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Exit mobile version