Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Kadıköy Koltuk Döşeme

Kadıköy Koltuk Döşeme ve Koltuk Tamiri :

Evinizdeki yeniliğe koltuklarınızdan başlayarak yeni bir görünüm elde edebilirsiniz. Buna karar  verdiğinizde koltuk döşeme ustasını nereden bulacağım diye komşunuza , akrabanıza sormanıza gerek yok. Bu makalemizi okuyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Limon koltuk olarak koltuklarınızı baştan tasarlamaya talibiz. Eski koltuklarınızın yenilemesi yapılmadan önce Kadıköy koltuk döşeme olarak  belirtmemiz gereken önemli başlıklar vardır. Bunların ilki koltuk döşemesi yapılacağı zaman sadece eski kumaşın değişmesi değil daha öncesinde zemindeki elastik kolonların yenilenmesi, iskeletindeki esneme ve sallanmaların giderilmesi, süngerlerinin yenilenmesi ve en sonunda kumaşın yenilenmesidir. Kadıköy koltuk döşeme ve Kadıköy koltuk tamir atölyemizde işleme alınan her koltuk bu aşamalardan mutlaka geçmektedir.

Bu şekilde yapılacak bir koltuk döşemenin diğerine göre artıları nelerdir.

Yukarıda maddeler halinde saydığımız işlemlerin yapılmaması koltuğunuzun sağlamlık, konfor ve görünüm açısından yetersiz olmasına sebep olmaktadır. Koltuk döşeme ve sandalye döşemeye ihtiyacınız var ve yapılması gerekiyor ise bu maddeler doğrultusunda yapılması gerekmektedir. Aksi durumda yapılan işlem tamamen yüzeysel ve yetersiz olacaktır.

Koltuk Ayaklarını Değiştirmek İstiyorum

Herhangi bir sebepten dolayı koltuk ayaklarını değiştirmek istiyorsunuz fakat nasıl olacağına dair bilginiz yok ise öncelikle şunu belirtelim. Bu konuda gerekli açıklamanın yapıldığı sayfamıza konu başlığını tıklayarak gidip makalemizi okuyabilirsiniz. Bir başka seçenek olarak ise atölyemizi arayarak ustamız ile görüşerek çözüm bulabilirsiniz. Onlarca model ve renk ayak modellerimiz ile evde değişim hizmeti sunmaktayız.

Koltukların Döşenmesinde Gerekli Süre Kaç Gündür ?

Koltuk takımlarınızın yüz değişim ve tamirat işlerinde verilen süre o haftaki yoğunluğumuza göre değişmektedir fakat her işte olduğu gibi bu işinde bir standardı vardır. Koltuk döşeme ve koltuk tamir işlemi alım tarihi ile aynı gün veya bir sonraki gün başlayacak ise yapım süresi koltuk takımının modeline bağlı olarakda 1 haftadır. Komple yenilenecek bir koltuk takımının yapım süresi çalışma ekibinin de sayısına göre minumum 1 gün maksimum 4 gündür. Bunun içine kumaşın temin süresi, yapıldı ise boyasının kuruma süreleride göz önünde bulundurulursa ortalama 1 hafta süre ile koltuk takımı yenilenerek teslim edilmektedir. Önemli bir gününüz var ve teslim günü net olarak çok önemli ise Kadıköy koltuk döşeme atölyemizi arayarak bu konuda net bilgi alabilirsiniz.

Koltukların Döşenmesinde Nakliye Kime Ait ?

Limon koltuk olarak müşterilerimizden en çok aldığımız sorulardan biride bu.

“Koltukların taşınma ve nakliyesini kim yapıyor”

İstanbul’un her iki yakası için de koltuk alımlarını ve koltuk teslimatlarını kendi aracımız ve kendi personelimiz ile yapmaktayız. Müşterilerimizden bu işlem için ayrıca bir ücret talep etmiyoruz. Bu hizmeti ayırt etmeksizin her semtte uyguluyoruz.

Ödeme ve Taksit Seçenekleri Nelerdir ?

Müşterilerimizden yoğun olarak aldığımız sorulardan bir diğeride budur.

“ Ödemeyi kredi kartı ile ve taksitli olarak yapabiliyormuyuz”

Kadıköy koltuk döşeme atölyemizden aldığınız yeni koltuk takımları veya koltuk tamirleriniz için tüm banka kartlarına taksit imkanımız vardır. Kart çekimi için adresimize gelme zorunluluğunuz yoktur. Ürünlerinizin teslimatına gelinirken çekim yapacağınız bankanın seyyar pos cihazı getirilmektedir. Çekimi kapınızda yapabilirsiniz.

Kredi kartı ile bir diğer ödeme seçeneği ise mail order sistemidir. Bu konuda atölyemizden bilgi alabilirsiniz.

Kumaşı Nasıl Seçeceğim  ?

En önemli konulardan ve en çok aldığımız sorulardan biri ;

“ Kumaş nasıl seçeceğim ”

Bu konuda da müşterilerimizi mağdur etmemek açısından çözüm sunmaktayız. Özellikle evli çiftlerde her ikiside çalışıyor ve gündüz bu işe vakit ayrılamıyor ise kumaş seçimi için bir saat belirleyip evinize geliyoruz. Gelirkende renk renk desen desen kumaş kartelası getiriyoruz. Bu konuda randevu almak ve kumaşlarımızı görmek için Kadıköy koltuk döşeme atölyesini arayabilirsiniz.

Sandalye Döşeme ve Tamiri :

Marka ve model ayrımı yapmadan sandalye döşeme ve sandalye tamiri yapan atölyemizde ; salon takımlarınız, mutfağınız veya restaurantlarınızda kullandığınız sandalyeler zaman zaman kullanıma bağlı olarak hem iskeletinde oynamalar hemde zemininde çökmeler meydana gelmektedir. Sandalye döşeme işinde yapılması gereken eski döşemesinin sökülerek iskeletin eklem yerlerinden sağlamlaştırılması. Sonrasında ihtiyacı var ise cila ve boya yenilemesi yapılmasıdır. Son olarak ise sünger ve kumaşın yenilenmesi.

Sandalyede Tamirat mı Yoksa Yenisimi?

Sandalyelerde döşeme yenilemesi ve tamir işlemi yenisi ile yarı yarıyadan fazla fiyat farkı olmaktadır. Bu nedenle gerek koltuk takımlarında olsun gerek sandalyelerde olsun her zaman için döşeme yenilemek daha ekonomik olacaktır.

Örneklendirecek olursak komple kumaş kaplı giydirme diye tabir ettiğimiz sandalyenin tamiri, boyası ve döşeme yenilemesi kumaşına göre 100-120 tl arası bir rakam çıkmaktadır. Oysa bu kalitede ve modelde bir sandalyenin fiyatı 250 tl civarındadır. Tabiki bu fiyat sağlam ve kaliteli malzeme ile üretilmiş bir sandalye için geçerli. Piyasada oldukça ilginç fiyatlara sandalyede satılmaktadır. Sandalye ve koltuk döşeme fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Kadıköy koltuk döşeme atölyemizi arayınız.

Sadece Sünger Değişimi Olur mu ?

Koltuk takımlarınızın iskeleti sağlam, kılıflarıda temiz ve yıpranmamış fakat oturum süngerleri çökmüş ve artık özelliğini kaybetmiş durumda ise sadece koltuk takımlarınızın oturum süngerlerini değiştirerek yeni bir konfor kazandırabilirsiniz. Üstelik komple yenilemekten daha uygun bir fiyata. Bunun için öncelikle koltuk takımınızın fotoğrafını çekerek whatsapp ile 0532 563 95 88 nolu telefondan koltuk döşeme ustamıza resmini yollamak.

Kullanılması gereken süngerin ebatlarına ve türüne göre koltuk döşeme ustamız size fiyat bilgisi verecektir. Onaylamanız durumunda eski kılıflarınız adresinizden alınarak yeni süngerleri takıldıktan sonra tekrar adresinize bırakılmaktadır. Limon koltuk döşeme atölyesinden fiyat ve  bilgi almak için lütfen arayınız.

Kedi Tırmalamasına Karşı Koltuklarınızı Nasıl Korursunuz ?

Hayvan severlerin evdeki en büyük sorunlarının başında bu gelir. Evinizde kedi veya köpeğiniz var fakat koltuk takımlarınıza zarar veriyor, patileri ile kumaşınızı yırtıyor ise çözüm Kadıköy koltuk döşeme ve tamir atölyemiz Limon koltuk’ da.

Kedinizden vazgeçemiyorsunuz fakat koltuklarınıza da zarar gelsin istemiyorsanız Limon koltuk’ da kedi ve köpek tırmalamasına dayanıklı özel üretim kumaş ile koltuklarınızı kaplatabilirsiniz. Dokusuz olan bu kumaşta kesinlikle kedi ve köpek tırnağına takılma olmaz, olmadığı içinde koltuklarınızın yüzüne zarar gelmez. Her renk seçeneği bulunan kumaşımızın aynı zamanda kullanımı da çok rahattır. Kolaylıkla silinebilir bir yapısı vardır.

Bu konudaki mağduriyetinizin giderilmesi ve daha fazlası için ustamız ile irtibata geçiniz.

Yaptığımız Koltuk Döşeme ve Tamirlerde Garanti ?

Kadıköy koltuk döşeme ve tamir atölyemiz Limon koltuk’ da yapılan işlemlerde kumaş, sünger ve işçilik olarak 2 yıl garanti verilmektedir. Bu süreçte kumaşta herhangi bir renk solması tiftiklenme vb. durumlarda ücretsiz olarak değişim yapılmaktadır.

Yapılan her koltuk tamiri Kadıköy koltuk döşeme atölyemiz tarafından müşteri bilgileri, neler yapıldığı ve hangi tarihte yapıldığı bilgileri kayıt altına alınmaktadır. Herhangi bir sorun için aradığınızda isminizi vererek yapılan işlemin kaydına rahatlıkla ulaşılmaktadır.

Kadıköy koltuk döşeme atölyemizde sünger ve yüz değişimi ile yapılan tamiratlarda ileride oluşabilecek iskelet kırılmaları garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle koltuk yüz değişimlerinden önce iskeletinizin kontrol edilip eğerki sağlam değil ise mutlaka eklem yerlerinden sağlamlaştırılmalıdır

Mekana Uygun Ölçüde Koltuk İmalatı

Buraya göre koltuk olmaz yada bu model çok güzel fakat bizim eve olmaz demeyin;

Arayın, koltuğun resmini bizimle paylaşın, koltuğu evinize uyacak ölçülerde yapalım

Farklı ortamlardan beğendiğiniz  (internet, mağaza,komşunuz, dergi vb.) koltuk modelini evinize uygun ölçülerde ve sizin seçeceğiniz renk, desen bir kumaş ile üretmekteyiz.

Üretimini yaptığımız koltuk takımlarında kalite açısından gürgen iskelet, gri sünger ve 1. sınıf malzeme kullanılmaktadır. Evinizin büyüklüğü ve küçüklüğüne göre demonte sistem yapılarak taşınma esnasında sorun yaşamamanız sağlanmaktadır.

Taşıma esnasında koltuğunuza zarar gelmemesi için ambalajı yapılarak taşınmaktadır. Kuırulumunu da aynı ekip yapmaktadır.

İstanbul’un her semtine ayırt etmeksizin hizmet veriyoruz. Ekstra bir nakliye, taşıma  veya keşif ücreti almıyoruz.

Bizi instagram dan takip etmek için lütfen tıklayınız.

 

Exit mobile version