Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Palet Mobilya Fiyatları – Palet Minderi

Evinizin bir köşesinde farklılık mı yapmak istiyorsunuz yada günümüz trendi doğal ahşap ürünlerine merak mı sardınız. Kararınızı verdiniz ve palet ahşap koltuk yaptırıp ve üzerlerine de rengarenk palet minderi yaptıracaksanız doğru yerdesiniz.

Palet koltuk ve palet koltuk minderi ile kendinize harika bir tv izleme odası yapabilirsiniz. İstediğiniz ölçüyü belirleyip renginizi seçmeniz yeterli olacaktır. Öncelikle palet mobilya fiyatları için bizimle irtibata geçiniz.

Zevkinize Uygun Palet Koltuklar Modelleri

Otantik bir ortam oluşturabilirsiniz. Bunun için sizlere nasıl yardımcı oluyoruz.

Palet Minderi Nasıl Olmalı ?

Palet minderleri kişinin oturum rahatlığına göre değişmekle birlikte minumum 10 cm kalınlığından düşük olmamalıdır. Üzeri ise standart olarak 14-20 cm arasaıolarak tasarlanmıştır. Elbette ustanızdan da fikir alarak bu ölçülerin dışında da yaptırabilirsiniz.

Palet minderlerinde normal oturma minderleri dışında biraz daha fazla renk seçeneği ve şark köşesi tarzında da tercih edilmektedir.

Palet Koltuk Kullanışlı Olur mu?

Bu durum kullanacağınız ortama göre değişkenlik gösterebilir. Cafelerde, tv odalarında, balkonlarda, bahçe ve havuz başlarında hatta oturma odalarında dahi kullanılabilir. Bu ortamlarda kullanıma bağlı herhangi bir sorun oluşmamaktadır. Tek gerekli olan ise kullanılacağı ortama uygun ölçü ve renklerde yapılmış olması

Palet Koltuk Fiyatlarını Nasıl Öğrenebilirim

Palet koltuk fiyatları ürünün ölçüsüne, kullanılacak kumaşın türüne, kullanılacak süngerin kalınlığına ve ahşap paletlerin boya olup olmayacağına göre değişmektedir. İhtiyacınız olan palet koltukları ve palet koltuk minderleri için atölyemizi arayarak bizden detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Plastik Palet Koltuk Modelleri

Plastik palet koltuk modellerinde de ahşaplarda olduğu gibi renk ve farklı ölçü seçenekleri vardır.

 

Exit mobile version