Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Özel Ölçü Koltuk Takımı

Özel Ölçü Koltuk Takımı Üretimi

Farklı ortamlardan beğendiğiniz  (internet, mağaza,komşunuz, dergi vb.) koltuk modelini evinize uygun ölçülerde ve sizin seçeceğiniz renk, desen bir kumaş ile üretmekteyiz.

Beğendiğiniz koltuk modeli aklınızda kalmasın. Arayın özel ölçü koltuk takımı üretim atölyemizi  beğendiğiniz ürünün aynısını yapalım. Aklınızda kalmasın evinizde kalsın.

Üretimini yaptığımız koltuk takımlarında kalite açısından gürgen iskelet, DNS yüksek sünger ve 1. sınıf malzeme kullanılmaktadır.

Teslimat ve Kurulum

Evinizin büyüklüğü ve küçüklüğüne göre demonte sistem yapılarak taşınma esnasında sorun yaşamamanız sağlanmaktadır. Taşıma esnasında koltuğunuza zarar gelmemesi için ambalajı yapılarak taşınmaktadır. Evinize kurulumunu da aynı ekip yapmaktadır.

İstanbul’un her semtine ayırt etmeksizin hizmet veriyoruz. Ekstra bir nakliye, taşıma  veya keşif ücreti almıyoruz. Unutmayın ki koltuk döşeme atölyesinde mutlaka çözüme odaklı fikirler vardır.

Odanızın şekline göre, kiriş ve duvar ölçüsüne göre de koltuk yapılır mı?

Sıfırdan koltuk takımı, oturma grubu, kanepe ve ya köşe koltuk üretimlerinde ilk önce evinize gelip koltuğu koyacağınız yerin ölçüsünü net olarak alıyoruz. O ölçüye göre iskeletini yapıp istediğiniz renk ve desen kumaşla kaplayarak kullanıma hazır hale getiriyoruz. Burada ki püf nokta iskeletinide biz yaptığımız için istediğimiz gibi ölçüde oynama yapabiliyoruz. Bu nedenle olur mu olmaz mı diye tereddüte yer bırakmıyoruz.

Daha önce yaptığımız koltuk modellerimizi sayfamızdan inceleyebilir kafanızda renk ve modelde fikir oluşmasını sağlayabilirsiniz.

L Koltuk Modelleri Üretimi

Günümüz yaşam koşullarında ve gelişen kentsel dönüşümler ile birlikte yaşam alanlarımız küçülmeye başlamıştır. Bununla birlikte koltuk takımlarında da farklı özelliklerin bir arada olması beklentisi ortaya çıkmıştır. 15-20 mt karelik bir oda da oturma grubu kullanılamayacağı için L köşe koltuk modeli ihtiyacı olmaktadır.

Koltuk hem güzel , hem yataklı, hem sandıklı olması kişinin her ihtiyacına yönelik olacağından bu özelliklere sahip bir köşe tercih sebebi olmaktadır. Biz limon koltuk olarak bu noktada müşterilerimizin ihtiyacına yönelik koltuk üretimi yaparak dar olan yaşam alanlarımıza çözümler sunuyoruz.

L köşe koltuk modellerinde standart ölçü 2,85 mt x 1.70 mt aralığındadır fakat bu ölçüyü istenilen şekilde değiştirebilmekteyiz.

Özel Ölçü Köşe Koltuk Çalışmamız

özel ölçü koltuk takımı üretim atölyesi

Resimdeki örnek çalışma müşterinin bir çok özellik isteğine göre yapılmıştır. Bu modeli bir mağazada beğenmiş fakat kendisi öğrenci olduğu için evininde 1+0 daire olması sebebi ile orjinalinden küçük ebatta olmasını talep etti. Bununla birlikte renk seçimini tamamen kendi zevkine göre seçen müşterimizin bir diğer isteği ise hayvansever olmasından dolayı evinde kedi besliyordu ve daha önceki koltukları kedileri tarafından adeta parçalanmıştı. Yeni koltuklarını aynı zamanda kedisi tarafından tırmalanamayacak bir kumaş ile yapılmasını istedi. Tüm bu istekleri yerine getirilen müşterimiz memnuniyetini belirterek teşekkür etmiştir.

Bu ve benzeri koltuk modellerinde fazlalık eşyalarınızı koyabilmek için bir sandık bölümü de yaptırabilirsiniz.

Exit mobile version