Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Maçka Koltuk Döşeme

Maçka Koltuk Döşeme ve Koltuk Tamiri

Döşemede yeni tarz yeni stil. Maçka koltuk döşeme ve tamir atölyemizde İstanbul geneli  hem Avrupa yakası hemde Anadolu yakasına ücretsiz nakliye ve keşif  hizmeti vermektedir. Bilgi almak için lütfen arayınız.

Maçka koltuk döşeme ücretsiz nakliye ve keşif hizmeti sunmaktadır. Atölyemizde İstanbul geneli tüm semtlere hizmet vermekteyiz. Koltukların döşeme yenilemesi yapılmadan önce Maçka koltuk döşeme olarak  belirtmemiz gereken önemli konular vardır. Bunların ilki koltuk döşemesi yapılacağı zaman sadece eski kumaşın değişmesi değil daha öncesinde zemindeki elastik kolonların yenilenmesi, iskeletindeki esneme ve sallanmaların giderilmesi, süngerlerinin yenilenmesi ve en sonunda kumaşın yenilenmesidir. Maçka koltuk döşeme ve Maçka koltuk tamir ekibi işleme alınan her koltuk bu aşamalardan mutlaka geçmektedir. Yapılması gereken işlemler koltuğun modeline görede farklılık gösterebilir. Bu durumda net bilgi için ustamızın mutlaka koltuğunuzu görmesi gerekmektedir.

Bu şekilde yapılacak bir koltuk döşemenin diğerine göre artıları nelerdir.

Yukarıda maddeler halinde saydığımız işlemlerin yapılmaması koltuğunuzun sağlamlık, konfor ve görünüm açısından yetersiz olmasına sebep olmaktadır. Koltuk döşeme ve sandalye döşemeye ihtiyacınız var ve yapılması gerekiyor ise bu maddeler doğrultusunda yapılması gerekmektedir. Aksi durumda yapılan işlem tamamen yüzeysel ve yetersiz olacaktır.

Koltuk Döşeme Süresi Nedir ?

Koltuk takımlarınızın yüz değişim ve tamirat işlerinde verilen süre o haftaki yoğunluğumuza göre değişmektedir fakat her işte olduğu gibi bu işinde bir standardı vardır. Koltuk döşeme ve koltuk tamir işlemi alım tarihi ile aynı gün veya bir sonraki gün başlayacak ise yapım süresi koltuk takımının modeline bağlı olarak da 1 haftadır. Komple yenilenecek bir koltuk takımının yapım süresi çalışma ekibinin de sayısına göre minumum 1 gün maksimum 4 gündür. Bunun içine kumaşın temin süresi, yapıldı ise boyasının kuruma süreleride göz önünde bulundurulursa ortalama 1 hafta süre ile koltuk takımı yenilenerek teslim edilmektedir. Önemli bir gününüz var ve teslim günü net olarak çok önemli ise Maçka koltuk döşeme atölyemizi arayarak bu konuda net bilgi alabilirsiniz.

Koltukların Döşenmesinde Nakliye ve Taşıma Yapıyormusunuz ?

Limon koltuk olarak müşterilerimizden en çok aldığımız sorulardan biride bu.

“Koltukların taşınma ve nakliyesini kim yapıyor”

İstanbul’un her iki yakası için de koltuk alımlarını ve koltuk teslimatlarını kendi aracımız ve kendi personelimiz ile yapmaktayız. Müşterilerimizden bu işlem için ayrıca bir ücret talep etmiyoruz. Bu hizmeti ayırt etmeksizin her semtte uyguluyoruz.

Müşterilerimizin oturduğu kata, yük asansörünün olup olmamasına göre durumlarda göz önünde bulundurularak ona göre takım ile geliyoruz. Koltukların sökülme durumu var ise öyle alınıp tekrardan demonte olarak getirilip evde montajı yapılmaktadır. Bu durum hem taşıma açısından kolaylık sağlayıp hemde taşıma esnasında olabilecek zararların önüne geçmektedir.

Ödemeyi Kredi Kartı İle Yapabiliyormuyuz ?

Müşterilerimizden yoğun olarak aldığımız sorulardan bir diğeride budur.

“ Ödemeyi kredi kartı ile ve taksitli olarak yapabiliyormuyuz”

Maçka koltuk döşeme atölyemizden aldığınız yeni koltuk takımları veya koltuk tamirleriniz için tüm banka kartlarına taksit imkanımız vardır. Kart çekimi için adresimize gelme zorunluluğunuz yoktur. Ürünlerinizin teslimatına gelinirken çekim yapacağınız bankanın seyyar pos cihazı getirilmektedir. Çekimi kapınızda yapabilirsiniz. Hangi bakaya kaç taksit seçeneği olduğuna dair bilgiyi Maçka koltuk döşeme atölyemizi arayarak öğrenebilirsiniz.

Kredi kartı ile bir diğer ödeme seçeneği ise mail order sistemidir. Taşınabilir pos cihazı olmayan veya taşınabilir pos cihazında taksit kampanyası olmayan bir banka kredi kartından taksit yapılacak ise mail order sistemi ile çekim yapılmaktadır. Bu konuda daha detaylı bilgiyi atölyemizden alabilirsiniz.

Kumaşı Nasıl Seçeceğim  ?

Müşterilerimizden aldığımız bir diğer soru ise ;

“ Kumaş nasıl seçeceğim ”

Bu konuda da müşterilerimizi mağdur etmemek açısından çözüm sunmaktayız. Özellikle evli çiftlerde her ikiside çalışıyor ve gündüz bu işe vakit ayrılamıyor ise kumaş seçimi için bir saat belirleyip evinize geliyoruz. Gelirkende renk renk desen desen kumaş kartelası getiriyoruz. Bu konuda randevu almak ve kumaşlarımızı görmek için Maçka koltuk döşeme atölyesini arayabilirsiniz.

Kullanılan kumaşlar garantili ve kullanıma bağlı sorun çıkartmayacak kalitede ürünlerdir.

Sandalye Döşeme ve Tamiri

Model farketmeksizin sandalye döşeme ve sandalye tamiri yapan atölyemizde ; salon takımlarınız, mutfağınız veya restaurantlarınızda kullandığınız sandalyeler zaman zaman kullanıma bağlı olarak hem iskeletinde oynamalar hemde zemininde çökmeler meydana gelmektedir. Sandalye döşeme işinde yapılması gereken eski döşemesinin sökülerek iskeletin eklem yerlerinden sağlamlaştırılması. Sonrasında ihtiyacı var ise cila ve boya yenilemesi yapılmasıdır. Son olarak ise sünger ve kumaşın yenilenmesi.

Yeni Sandalye Almak mı Yoksa Tamirat Yaptırmakmı Mantıklı ?

Sandalyelerde döşeme yenilemesi ve tamir işlemi yenisi ile yarı yarıyadan fazla fiyat farkı olmaktadır. Bu nedenle gerek koltuk takımlarında olsun gerek sandalyelerde olsun her zaman için döşeme yenilemek daha ekonomik olacaktır.

Örneklendirecek olursak komple kumaş kaplı giydirme diye tabir ettiğimiz sandalyenin tamiri, boyası ve döşeme yenilemesi kumaşına göre 100-120 tl arası bir rakam çıkmaktadır. Oysa bu kalitede ve modelde bir sandalyenin fiyatı 250 tl civarındadır. Sandalye ve koltuk döşeme fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Maçka koltuk döşeme atölyemizi arayınız.

Koltuk Minderlerinde Sünger ve Kumaş Değişimi

Koltuk takımlarınızın iskeleti sağlam, kılıflarıda temiz ve yıpranmamış fakat oturum süngerleri çökmüş ve artık özelliğini kaybetmiş durumda ise sadece koltuk takımlarınızın oturum süngerlerini değiştirerek yeni bir konfor kazandırabilirsiniz. Üstelik komple yenilemekten daha uygun bir fiyata. Bunun için öncelikle koltuk takımınızın fotoğrafını çekerek whatsapp ile 0532 563 95 88 nolu telefondan koltuk döşeme ustamıza resmini yollamak.

Kullanılması gereken süngerin ebatlarına ve türüne göre koltuk döşeme ustamız size fiyat bilgisi verecektir. Onaylamanız durumunda eski kılıflarınız adresinizden alınarak yeni süngerleri takıldıktan sonra tekrar adresinize bırakılmaktadır. Limon koltuk döşeme atölyesinden fiyat ve  bilgi almak için lütfen arayınız.

Koltuklarınızda Kedi Tırmalamasına Son Veriyoruz

Birçok hayvan severin evdeki en büyük sorunlarının başında bu gelir. Evinizde kedi veya köpeğiniz var fakat koltuk takımlarınıza zarar veriyor, patileri ile kumaşınızı yırtıyor ise çözüm Maçka koltuk döşeme ve tamir atölyemiz Limon koltuk’ da.

Kedi veya köpeğinizden vazgeçemiyorsunuz fakat koltuklarınızada zarar gelsin istemiyorsunuz. Limon koltuk’ da kedi ve köpek tırmalamasına dayanıklı özel üretim kumaş ile koltuklarınızı kaplatabilirsiniz. Dokusuz olan bu kumaşta kesinlikle kedi ve köpek tırnağına takılma olmaz, olmadığı içinde koltuklarınızın yüzüne zarar gelmez. Her renk seçeneği bulunan kumaşımızın aynı zamanda kullanımıda çok rahattır. Kolaylıkla silinebilir bir yapısı vardır.

Koltuk takımlarınızın kumaşının ve süngerlerinin yenilenmeye ihtiyacı var ise Maçka koltuk döşeme atölyemizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Sizinde evinizde kediniz koltuklarınızı bu hale getirdi ve yüzünü yenilemeniz gerekiyor ise Maçka koltuk döşeme atölyemiz ile irtibata geçerek kedi tırmalamayan kumaş seçeneklerini görebilir ve koltuk döşeme fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

YAPTIĞIMIZ KOLTUK DÖŞEMELERİNDE GARANTİ VAR MI ?

Maçka koltuk döşeme ve tamir atölyemiz Limon koltuk’ da yapılan işlemlerde kumaş, sünger ve işçilik olarak 2 yıl garanti verilmektedir. Bu süreçte kumaşta herhangi bir renk solması tiftiklenme vb. durumlarda ücretsiz olarak değişim yapılmaktadır.

Yapılan her koltuk tamiri Maçka koltuk döşeme atölyemiz tarafından müşteri bilgileri, neler yapıldığı ve hangi tarihte yapıldığı bilgileri kayıt altına alınmaktadır. Herhangi bir sorun için aradığınızda isminizi vererek yapılan işlemin kaydına rahatlıkla ulaşılmaktadır.

Maçka koltuk döşeme atölyemizde sünger ve yüz değişimi ile yapılan tamiratlarda ileride oluşabilecek iskelet kırılmaları garanti kapsamına girmemektedir. Bu nedenle koltuk yüz değişimlerinden önce iskeletinizin kontrol edilip eğerki sağlam değil ise mutlaka eklem yerlerinden sağlamlaştırılmalıdır

EVİNİZE UYGUN ÖLÇÜDE KOLTUK İMALATI

Buraya göre koltuk olmaz yada bu model çok güzel fakat bizim eve olmaz demeyin;

Arayın, koltuğun resmini bizimle paylaşın, koltuğu evinize uyacak ölçülerde yapalım

Farklı ortamlardan beğendiğiniz  (internet, mağaza,komşunuz, dergi vb.) koltuk modelini evinize uygun ölçülerde ve sizin seçeceğiniz renk, desen bir kumaş ile üretmekteyiz.

Üretimini yaptığımız koltuk takımlarında kalite açısından gürgen iskelet, gri sünger ve 1. sınıf malzeme kullanılmaktadır. Evinizin büyüklüğü ve küçüklüğüne göre demonte sistem yapılarak taşınma esnasında sorun yaşamamanız sağlanmaktadır.

Taşıma esnasında koltuğunuza zarar gelmemesi için ambalajı yapılarak taşınmaktadır. Kuırulumunu da aynı ekip yapmaktadır.

İstanbul’un her semtine ayırt etmeksizin hizmet veriyoruz. Ekstra bir nakliye, taşıma  veya keşif ücreti almıyoruz. Unutmayın ki Maçka koltuk döşeme atölyesinde mutlaka çözüme odaklı fikirler vardır.

KOLTUK DÖŞEME FİYATLARI

Koltuk yüz değişim işlemi maliyet açısından yeni bir koltuk almaktan çok daha ekonomiktir. Ayrıca tarzınıza ve zevkinize uygun renklerde kumaş kullanma imkanı sunmaktadır. Bu duruma bağlı olarak koltuk döşeme fiyatları koltuk takımının modeline ve seçilecek kumaşın mt fiyatına göre değişmektedir.

Koltuklarınızın döşeme fiyatları hakkında net bir bilgi almak istiyorsanız mutlaka ustamızın koltuklarınızı görmesi gerekmektedir. Koltuk resimlerinizi whatsapp ile göndererek bu süreci hızlandırabilirsiniz. Bir diğer seçenek ise Limon koltuk döşeme atölyemizin ücretsiz sunmuş olduğu evlere servis hizmetidir.

Exit mobile version