Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Koltuk Yüz Değişimi

Koltuk Yüz Değişimi

Koltuk yüz değişimi işleminde maliyet koltuğun modeline bağlı olarak değişmektedir. Bununla birlikte koltuk yüzü değişimlerinde eski kumaşın kesinlikle sökülerek yeni kumaşın öyle kaplanması gerekmektedir. Koltuklarda yüz değişim işlemlerinde eski kumaşın sökülmesinin ardından hemen yeni kumaş kaplaması yapılmaz. Ustanız kollardaki süngerle birlikte koltuğun tamamının sünger ve diğer aksam kontrollerini yaparak eksiklikleri giderir hatta gerekirse değişim yapar.

Bu işlemden sonra kumaş kaplanma işlemini yapar. Buradaki insiyatifi koltuğun durumuna göre usta üstlenir. Üstüne basarak işinin ehli usta dememizdeki amaç budur. İş sadece koltuğun yüzünü değiştirmekle bitmiyor. Nerelere bakacağını, başka neler değiştirmesi gerektiğini usta iyi bilmeli ki koltuk uzun ömürlü ve konforlu olsun

Koltuk Yüz Değiştirme Nasıl Yapılmalı?

Koltuk yüz değiştirme işlemi yapılmadan önce;

Her koltuğu özenerek kendimize referans olsun diye yapıyoruz.

Koltuk Yüz Değiştirme Kumaşları

En kaliteli ve garantili kumaş seçenekleri limon koltuk da. Atölye olarak hep daha kaliteliyi müşterilerimize sunmak isteriz. Bu nedenle garantili kumaşları tercih ederiz ki ne biz nede müşterilerimiz mağdur olmasın. Kumaşına garanti veren herhangi bir sorun olması durumunda kumaş değişimini yapan ve bu konuda şartsız destek veren firmalar tercih edilir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.

Koltuk Yüz Değişim Fiyatları

Koltuk yüz değişimi fiyatları koltuğun modeli, yapılacak işin detayı ve seçilecek kumaşın metre fiyatına göre değişmektedir. Daha iyi anlaşılır olması açısından bir kaç koltuk modelinin resmini ve bu koltukların yüz değişimi ücretlerini sizinle paylaşacağız. Bunlardan örnek alarak kafanızda bir fiyat aralığı oluşturabilir veya net fiyat için atölyemizi arayabilirsiniz.

Bu örnekler sizin için yetersiz ise eğer KOLTUK DÖŞEME FİYATLARI sayfamızı da inceleyerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Koltuklarınızın yapıldıktan sonra renginin nasıl duracağına dair tereddütleriniz var ise daha önce yaptığımız koltuk yüz değişimi modellerimizi INSTAGRAM sayfamızdan inceleyebilir, renkler için fikir edinebilirsiniz.

Koltuk Yüz Değişimi 1 : Bu model 3-2-1-1 olarak toplam 4 parçadan oluşan bir koltuk takımı. Komple kumaş ve sünger yenilemesi yapılmıştır. Bununla birlikte ayakları ile alt bazaları (ahşap olan yerler) yeniden boyanmıştır. Bu koltuk takımının oturum süngerlerinde 32 dns safaş marka gri yumuşak sünger kullanılmıştır. Kol ve sırt kısımlarındaki süngerlerde yenilenerek tay tüyü kumaş ile komple yüz değişimi yapılmıştır.

Normalde 4.000 lira olan işin bedeli 3,700 liraya yapılmıştır. 3 komşu birlikte karar verip hepsi birden kendi koltuklarını bize yaptırmaya karar verdiği için bizde limon koltuk olarak müşterilerimizin bu jestine takım başı 300 lira indirim olarak yardımcı olduk. Sizlerde bu veya benzeri bir koltuğunuz var ise resimlerini bize göndererek fiyat bilgisi alabilirsiniz. Bu koltukların yapım tarihi 2018 şubat ayıdır bu nedenle kendi koltuklarınız için mutlaka güncel fiyat bilgisi alınız.

Koltuk Yüz Değişimi 2 :  Oturum yerlerinde dikiş olan bu model 1 adet yataklı 3′ lü koltuk 1 adet sandıklı 2′ li koltuk ve bir adet tekli koltuktan oluşmaktadır. Müşterinin isteği doğrultusunda ayakları kumaş rengine uygun olarak boyanmış ve komple sünger değişimleride yapılmıştır. Eski model korunarak yeniden kumaş döşemeside yapılmıştır. Silinebilir dokuma bir kumaş tercih edilmiştir. Bu işlemin bedeli olarak 4.200 liraya yapılmıştır. Benzer bir koltuk modeline sahip iseniz koltukların var olan durumunu görmemiz için resimlerini bizimle paylaşarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Koltuk Yüz Değişimi 3 : Bu koltuk modelide 2 adet kanepe ve 2 adet tekliden oluşmaktadır. Diğerlerinden çok farklı bir modele sahip olmadığı için bu koltukların komple kumaş ve sünger değişimi kumaşıda dahil olmak üzere 3.900 liraya yenilenmiştir.

 

 

Exit mobile version