Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Koltuk Kaplama Öncesi Sonrası

Koltuk Kaplama Öncesi Sonrası

Koltuk takımlarınız eskidiğinde yenisini mi alsam yoksa yüz değişimi mi yaptırsam diye düşünüp karar veremiyorsanız ‘koltuk kaplama öncesi sonrası‘ paylaştığımız resimleri inceleyerek doğru kararı verebilirsiniz.

Atölyemizde yapılan koltuk takımlarının  modeli ayırt etmeksizin yüz değişimi ve tadilat işlemi yapılmadan önce resmini çekerek arşivlemekteyiz. Hatta bu resim çekme işlemini mümkün mertebe yerinde yapıyoruz. Tamirat ve yüz değişim işlemi yapıldıktan sonra yine koltuklar aynı yerine konularak tekrar resimleri çekilmektedir. Koltuk yüz değişimi öncesi sonrası çekilen bu resimler bir araya getirilerek sitemizde ve sosyal medya sayfamızda paylaşılmaktadır.

Çekilen bu resimleri ve en önemlisi yapılan değişimi gördükten sonra yeni koltuk almak mı yoksa yüzünü değiştirmek mi gerekir bu sorunun cevabını sizlere bırakıyoruz

Öncesi ve Sonrası Olarak Neden Paylaşıyoruz

Seçtiğiniz kumaş ile koltuklar kaplanmadan bilgisayar ortamında resmini görebilirmisiniz ?

Bazı müşterilerimiz tarafından bu soru sorulmaktadır. Bunun kısa yol cevabı EVET görebilirsiniz. Bu işlem iki şekilde olabilir.

Birinci seçenek kesinlikle koltuklar yüz değişimine girmeden önce nasıl olacağını görmek istiyorum bu konuda çok hassasım diyorsanız. Koltuk takımlarınızın resmini çekip bilgisayar ortamına aktarıp 3D proğramı ile birlikte seçtiğiniz renk ve desen kumaşı koltuklara giydiriyoruz. Bunun da takım olarak 500 lira bir ek maliyeti olmaktadır.

İkinci seçenek ise herhangi bir ücrete tabi değildir fakat seçmiş olduğunuz yada seçeceğiniz kumaşları bilgisayar ortamında herhangi bir koltuk modeline uygulayarak koltukta nasıl durduğunu görebilirsiniz. Burada kendi koltuklarınızı malesef göremiyorsunuz. Programın size sunduğu sabit bir koltuk modeli var onun üzerinde görebiliyorsunuz. Bu sizin için yeterli ise bizi arayarak bu işlemi nasıl ve nereden yapacağınıza dair bilgi alabilirsiniz. Bu seçenekler sayesinde koltuk döşeme öncesi sonrası durumunu koltuklarınızın yüzü değişmeden görebilirsiniz.

Yapılan bu değişimlerin fiyatları hakkında koltuk döşeme fiyatları sayfamızdaki makalemizi okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Exit mobile version