Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Eski Koltuk Döşeme

Eski Koltuk Döşeme

Eski koltuk döşeme ve eski koltuk takımları yenileme hizmeti almak için eski koltukları yenileme ve tamir atölyemizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Eski Koltuk Takımlarını Yenileme

Eski koltuk takımlarını yenilemek sadece kumaş değişiminden ibaret değildir. Komple iskeletinden süngerine varıncaya kadar ve son olarak kumaşının yenilenmesi ile gerçekleşmektedir. Peki eski bir koltuk takımının usulüne uygun olarak yenilendiğini nasıl anlarız.

Bu durumlar göz önünde tutularak yapılan yenileme işleminde koltuklarınızı kullanım yoğunluğuna göre 5  yıl rahat ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Eskimiş Klasik Koltuklarda Yenileme

Hem maddi hemde manevi değeri olan eski el oyması klasik koltukların  yenileme işlemi baştan sona ustalık ve titizlik istemektedir. Bu model koltukların yenileme işlemi en başında yani koltukların eski kumaşı sökülürken başlar aslında. Oymalarına zarar vermeden devam etmek gerekmektedir. Her ne kadar sağlam olduğunuz düşünsenizde iskeletinin mutlaka elden geçmesi gerekmektedir.

El oyması eski klasik koltuklar daha önce hiç yenileme işlemi görmedi ise mutlaka ham iskelet kalıncaya kadar sökülüp ardından yenilenmesi gerekmektedir. Çünkü üzerinde var olan malzemeler özelliğini çoktan kaybetmiştir.

Örnek çalışmamızdaki koltukları da inceleyerek bu konudaki emek ve ustalığımız hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Exit mobile version