Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Dış Mekan Minderi Bahçe Minderi Minder İmalatı Minderci

Dış Mekan Minderi

Sürekli güneşe veya yağmura mağruz kaldıkları için dış mekan minderi daha hızlı deforme olmaktadır. Bu nedenle dış mekanlarınızda kullanacağınız minderlerin kumaşı çok önemlidir.

Dış mekan minderlerinde güneşte solma ve yağmurlu havalarda suyu emme gibi sorunlar oluşmaktadır. Buda hem görünümü bozmakta hemde suyu emen sünger zamanla koku yapmaktadır.

Dış mekan minderlerinde kullanılan kumaşlarda güneşe karşı dayanıklılık ve suyu emmeme özellikleri olmalıdır.

İhtiyacınız olan dış mekan minderi için arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

Şezlong Minderi

Havuz başı şezlonglarda kullanılacak minderler gün boyu güneşe mağruz kalarak solmaktadır. Bununla birlikte suyu emen kumaş içindeki süngere ulaşarak zamanla koku yapmasına neden olmaktadır.

Şezlong minderlerinde renk seçenekleri oldukça geniştir. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise şezlong minderlerinin güneş ısısına dayanıklı olması ve su itici özelliğe sahip olmasıdır.

Şezlong minderi için kumaş seçenekleri görebilir atölyemizi arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

Bahçe Minderi

Bahçenizde, havuz başınızda veya kamelya gibi ortamlarda kullanacağınız minderlerde olması gereken ortak özellik güneşde solmaması ve suyu emmemesidir. Bahçe minderlerinde ev ortamında kullanılan minder veya koltuk kumaşları kullanılamaz. Renklerinde çok çabuk solma olur ve yağmura mağruz kaldığında suyu hemen emer. Buda minderlerinizin kullanılamaz hale gelmesine neden olur. Bahçe minderi için kullanabileceğiniz kumaş seçeneklerini görüp özellikleri hakkında bilgi almak için atölyemizi arayabilirsiniz.

Havuz Başı Minderi

Renk renk desen desen minderler ile havuz başlarınıza canlılık veriyoruz. İstediğiniz ölçü ve renk seçenekleri ile havuz başı minderleriniz güneşe solmaya karşı dayanıklı olup su geçirmez özelliği vardır. Dış mekan minderi için ;

özellikleri aranmaktadır. Dış mekan minderi kullanım alanı geniş olduğu için havuz başlarında, şezlong üzerlerinde ve kamelyalarda kullanım için tercih edilmektedir. Normal minderlerden farklı özelliğe sahip olma sebebi ise dış etkenlere karşı dayanıklı olmasıdır. Limon koltuk döşeme atölyemizi arayarak dış mekan minderi dikimi ve kumaş seçimi için bilgi alabilirsiniz. İsteğe göre ölçülerde minder yaptırabilirsiniz.

Exit mobile version