Site icon Limon Koltuk | Koltuk Tamiri

Avangard Koltuk Döşeme

Avangard Koltuk Döşeme

Avangard koltuk döşeme modelleri ebat olarak büyük yapıya sahip gösterişli , standart ölçülerin dışında iskelet yapısı ile dikkat çekici bir koltuk modelidir. Yapımında sağlam gürgen ağaç yanı sıra farklı oymalar ile görünümü değiştirilmiş tarzıyla duruşuyla işçiliği ile farklı bir koltuk takımıdır. Döşemesinde genelde farklı aksesuarlarda kullanılarak zengin bir görünüm verilmektedir.

Avangard koltuk modellerinin döşemesi diğer koltuk modellerine göre daha zor ve zahmetlidir. Daha ince bir ustalık ister. Yapımı diğer koltuklara nazaran daha uzun sürer. Bu nedenle avangard koltuk döşeme fiyatları daha yüksektir.

Avangard koltukların döşemesinde farklı döşemelik malzemeler kullanılmaktadır. Bunlar gerek gösteriş için dekor amaçlı gerek ise kalite ve sağlamlık açısından kullanılmaktadır.

fiyat ve modelleri için irtibata geçiniz

Avangard Koltuk Döşeme Fiyatları

Avangard koltuklarda işçilik ve malzeme farkından dolayı yapım ücretleri daha fazladır. Kullanılması gereken kumaş türleri kadife veya şönil tarzı olduğu için kumaş olarak da daha fazla ücretler çıkmaktadır. Örneklendirmek gerekir ise yukarıda resimde gördüğünüz bir avangart koltuğun komple kumaş ve sünger yenilemesi 3.500 lira tutmaktadır. Bu takım olarak değil sadece tek bir koltuk fiyatıdır.. Normal bir kanepede ortalama 1.500 lira fiyat olurken avangard koltuklarda bu rakam 2-3 katına kadar çıkmaktadır. Bu rakam koltukların modeline ve seçilecek kumaşa göre de değişmektedir. Sizlerde avangart koltuklarınız için döşeme fiyatı almak istiyorsanız limon koltuk döşeme atölyemizi arayarak ustamızdan bilgi alabilirsiniz.

Avangard Koltuklarda Yapım Süresi ve Kumaş Seçimi

Ortalama bir koltuk takımı yapım süresi 1 haftadır. Koltuk takımının modeli ve detaylı olarak yapılacak işlemlere göre koltuğun yapım süresi değişmektedir. Ayrıca koltukların iskeletinde tamirat veya boya işlemi yapılacak yerleri var ise yapım süresi daha da uzayacaktır. Kendi koltuklarınızın yapım süresi ile ilgili tam zamanı  ustanızı arayarak öğrenebilirsiniz. Avangard koltuklarda da yapılacak işleme göre ortalama 10 gün ile 30 gün arası değişmektedir.

Exit mobile version